Захоплива мандрівка учасників Полтавської МАН

Від щирого серця хочемо подякувати Малій академії наук Полтавщини за організацію незабутньої поїздки до Чернівців. Це було надзвичайно важливе й захопливе дослідження, яке дало нам можливість познайомитися з багатою історією та культурою цього чудового міста. Таємничий світ печер, величний Чернівецький національний університет, Хотинський замок, Чернівецький драматичний театр та багато інших історичних місць назавжди залишаться в нашій пам'яті. А ще ми познайомилися з багатьма талановитими однолітками з різних куточків нашого регіону.

Особливу подяку хочемо висловити методисту Полтавської МАН Віталію Нагорному за його невтомну працю та ентузіазм в організації цієї поїздки. Завдяки Вашій професійності та увазі до деталей поїздка пройшла на високому рівні та залишила у нас лише найкращі враження.

Ваша робота та зусилля є неоціненними для нас, молодих науковців. Ваша відданість справі та бажання розвивати таланти молоді є прикладом для наслідування. Ще раз дякуємо за незабутню подорож, яка збагатила нас новими знаннями та незабутніми враженнями, а головне, подарувала нам чудових друзів, з якими ми весело провели час.

Софія Караулова та Данііл Кіріченко, учні 10 класу ОЗ "Засульський ліцей ЛМР"

Поділитися:
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування