Виступ на фестивалі «Поетична пастораль»

Кажуть, що Полтавщина - це культурна столиця України, а Лубенщина - її поетичне серце. Істина, безумовно, у цих словах є.

23 березня у Публічній бібліотеці імені В. Малика з нагоди Всесвітнього дня поезії відбувся літературний фестиваль «Поетична пастораль».

Ведучі заходу – письменники Ніна Шерстюк та Олександр Міщенко - розповіли присутнім про історію свята та наголосили на значущості поетичного слова у наші непрості часи. Тема Тижня поезії – «дім», тож цим сакральним змістом були наповнені поетичні твори авторів Лубенщини.

Патріотичні поезії читали майстри слова, члени Національної спілки письменників України Наталя Баклай та Ольга Хало, літератори Лариса Назаренко, Анатолій Устименко та Олександр Киян.

Приємно, що поряд з нашими визнаними поетами на фестивалі виступила вихованка літературної студії "НІМБ" ОЗ "Засульський ліцей ЛМР", учениця 10 класу Софія Караулова.

Бібліотекар Лариса Гончарук звернула увагу присутніх на видання з книжкової виставки «Ріки незмінно течуть додому». Всіх учасників заходу об’єднала спільна думка про те, що Україна – це наш спільний дім, тепло якого дає сили і жити, і боротися за Перемогу.

Поділитися:
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування