Участь у конференції МАН

З ініціативи Дніпропетровського та Полтавського відділень МАН України та за сприяння Полтавського літературно-меморіального музею Панаса Мирного, 18 квітня відбулося онлайн - засідання круглого столу "Художник українського слова".

Захід, у якому взяли участь слухачі Дніпропетровського та Полтавського відділень МАН України, учнівська молодь, був присвячений 175 річниці з дня народження Панаса Мирного - патріарха української класичної прози.

З привітанням до учасників круглого столу звернулися методист гуманітарного профілю Полтавської МАН, кандидат історичних наук Віталій Нагорний та співробітниця Полтавського літературно-меморіального музею Панаса Мирного Вікторія Щербина.

З науковими та творчими роботами виступили учні Дніпропетровщини. Полтавщину гідно представила на заході Софія Караулова, учениця 10 класу ОЗ "Засульський ліцей ЛМР", з творчою роботою "Чіпко за душу хапає..." ( керівник - Колісніченко Наталія Михайлівна).

Підбила підсумки засідання модератор круглого столу Юлія Козачок , методистка відділень філології, літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства Дніпропетровського відділення МАН України.

Дякуємо ЗСУ за можливість навчатися та займатися науковою роботою.

Поділитися:
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування