У мене є право…

20 січня в Академії Державної пенітенціарної служби підбито підсумки конкурсу есе з правової тематики серед учнів 9–11 класів закладів загальної середньої освіти України «У МЕНЕ Є ПРАВО». У цьому творчому змаганні активну участь взяли учениці ліцею: Шелемба Марія, 9-А клас, Ціпенко Вікторія, 10 клас, Бібік Катерина, 11 клас, - під керівництвом учительки правознавства Валентини Левченко.


Конкурс, незважаючи на воєнний стан, мав на меті активізувати інтерес учнівської молоді до актуальних питань у сфері прав людини, стимулювати творчо обдарованих школярів, зацікавлених у правозахисній діяльності та вияві активної життєвої позиції щодо формування в українському суспільстві поваги до загальнолюдських цінностей.


На розгляд журі було подано 1 021 творчу роботу з різних регіонів нашої країни, тому особливо приємно, що всі наші учениці увійшли до числа лауреатів. Вони нагороджені дипломами, а Валентина Іванівна отримала подяку за підготовку учасниць.


Вітаємо творчих, активних і небайдужих ліцеїсток та наставницю із високою оцінкою їх роботи та бажаємо нових успіхів на шляху формування в українському суспільстві поваги до загальнолюдських цінностей!

Поділитися:
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування