Тиждень безпеки дорожнього руху

У рамках щорічного всеукраїнського Тижня безпеки дорожнього руху з 14 по 18 листопада в ліцеї проведені тематичні уроки, вікторини, конкурси малюнків та інформаційні хвилинки з питань безпечної поведінки на дорогах.


Безпека дорожнього руху завжди була актуальною, однак останнім часом, на тлі енергетичного терору рф і цілеспрямованого нищення критичної інфраструктури, українські міста і села змушені перейти на енергоощадний режим споживання. Це спричинило проблему: вулиці населених пунктів залишилися без освітлення в темну частину доби і пішоходи стали вразливішими на дорогах. Тому вчителі закладу велику увагу приділили роз’яснювальній роботі з батьками та учнями щодо наявності світлоповертальних елементів на одязі дітей.


На сайті закладу за посиланням розміщено матеріали про важливість використання світлоповертальних елементів у темну пору доби.


Ми маємо зрозуміти: дотримуватись Правил дорожнього руху вкрай важливо, адже вони підтримують порядок на дорогах, створюють загальну безпеку дорожнього руху , а отже, людського життя. Відповідальне ставлення до вимог Правил зменшить ризики потрапляння в дорожньо-транспорті пригоди, тому кожному із нас корисно та необхідно знати, як правильно і безпечно поводитись на вулиці.

Поділитися:
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування