Цікава зустріч

21 вересня в приміщенні Засульського будинку культури відбулася зустріч лідерів учнівського самоврядування з представниками команди - членами Асоціації українців-випускників провідних університетів світу “Професійний уряд”, які є волонтерами проєкту. Вони презентували проєкт «Підтримка розвитку належного урядування», за підтримки Фонду Маршалла. Гості розповіли про власний досвід залучення молоді до активної роботи в громаді, презентували ролики, давали відповіді на запитання. Обміркували питання розвитку лідерства у школярів, шляхи до досягнення успіху у навчанні та майбутній кар’єрі.


Підсумком заходу стало підписання Меморандуму про партнерство і співробітництво між Асоціацією «Професійний уряд» та Засульською об’єднаною територіальною громадою, основною метою якого є встановлення партнерства та налагодження тісного співробітництва між сторонами задля реалізації проєкту, що покликаний сприяти розвитку громади за такими ключовими напрямками: підвищення якості управління громадою, розвиток місцевого бізнесу, розвиток громадянського суспільства.


Всі учасники цікаво провели час, мали позитивний настрій та отримали чудові емоції й нові враження від зустрічі. Особлива подяка за подарований фліпчарт, наліпки, магніти та маркери. Чекаємо наступної зустрічі.

Поділитися:
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування