Свято Першого дзвоника у Засульському ліцеї

Знов кружляє листя, падає до ніг.

І барвистий вересень, щиро усміхаючись,

Кличе нас, як завжди, на шкільний поріг.

Сьогодні свято Першого дзвоника у Засульському ліцеї лунало цікаво та зворушливо, адже шкільна родина поповнилася 40 учнями 1-их класів.

Дякуючи Богу та Збройним Силам України, діти не чули сигналу повітряної тривоги, а лише гарні слова, які звучали від директора закладу Анатолія Савенкова. Він привітав усіх учасників освітнього процесу із вдалим початком навчального року, нагородив Похвальними листами учнів, які здобули знання високого рівня у минулому навчальному році і подякував Міжнародній громадській організації «Remember», що займається волонтерською діяльністю та допомогла в реалізації проєкту «1000 банок на ЗСУ» по приготуванню салатів для наших захисників, а також подарувала першокласникам святкові наплічники з необхідним шкільним приладдям.

Вперше після довгих канікул шкільне подвір’я наповнилося гучними оплесками від виступів першокласників та майбутніх випускників.

Одинадцятикласники, не змінюючи своєї щорічної традиції, замість квітів учителям задонатили на медичну допомогу Збройним Силам України. Учні, вчителі та батьки підтримали цю акцію та назбирали 18025 грн, які будуть використані для допомоги захисникам.

Тож щасливої дороги вам, дорогі діти! Тільки слухняних допитливих учнів вам, дорогі вчителі! Добробуту, радості, вашим дітям, дорогі батьки!

Все буде Україна!

Поділитися:
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування