Стежка довжиною в життя

Життя кожної людини складається з моментів та пам’ятних дат. Сьогодні у директора ОЗ «Засульський ліцей» Савенкова А.О. подвійний ювілей. 30 років він є керманичем одного з кращих навчальних закладів Посульського краю.


Анатолій Олексійович – талановита особистість, прогресивний керівник, відданий справі виховання молодого покоління, який може пишатися своїм духовним та інтелектуальним потенціалом, успіхами та досягненнями. Його життєва позиція і принциповість, служіння ідеалам добра і справедливості є прикладом для нас.


Ми дякуємо долі за те, що працюємо поруч з ним.


Вимогливий і наполегливий, відвертий і принциповий, щедрий і людяний, креативний і непосидючий. Лікар і психолог, педагог і порадник, фінансист і просто колега. І це далеко неповний список чеснот.


Бути керманичем – нелегка ноша. Та всі ці роки Ви крокували вперед, ніколи не зупиняючись на досягнутому, не боячись помилок і невдач. В Україні існує багато педагогічних звань. Та для нас Ви маєте найвище звання – НАШ ДИРЕКТОР, ПОРАДНИК, НЕВТОМНИЙ МИТЕЦЬ ДИТЯЧИХ ДУШ.


У цей день ми бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, оптимізму, невичерпної енергії, невпинного руху до поставленої мети. Нехай Ваше життя буде затишним і радісним, нехай в усіх починаннях Вас супроводжує родина, рідні та вдячні люди. Добра Вам і задоволення від зробленого!

Поділитися:
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування