Приємні миті шкільного життя

Шкільні роки пролетіли, немов ключ перелітних птахів. День закінчення школи – це день, коли закінчилося безтурботне дитинство і почалося відповідальне доросле життя. Ми раді, бо всі ви стали студентами омріяних освітніх закладів. І хоч пройшло так мало часу, але ми сумуємо за вами, за вашими посмішками й ідеями, за безглуздими витівками й блиском очей. Сім років ми разом виконували домашні завдання, вчили правила й розв’язували задачі. Та головне – будували. Вчилися спілкуватися й дружити, підтримувати один одного й радіти за успіхи інших.


Нехай в цьому житті у Вас буде багато цікавих людей, звершень, досягнутих цілей і можливостей для розвитку. Нехай ніколи Вас не залишає щастя, удача й везіння. Нехай Ваш подальший шлях буде доброю і щасливою дорогою до успіху. А ще бажаємо, щоб доля дарувала плідні ідеї й виклики. Щоб у Вас завжди вистачало сили на реалізацію задуманого. І якщо колись відчуєте, що Вам не вистачає знань, пам’ятайте : Ви один раз вже отримали освіту (це школа), а все інше необхідно зробити Вам самим. Бо людина вчиться все життя.


Ми дякуємо долі за те, що дарувала нам таких чудових батьків. Вкотре дякуємо за дружбу, розуміння й підтримку. Наш випуск – це спільна плідна праця, це Ваше бажання зробити для дітей свято. Нам все вдалося – і блиск в очах дітей та їхні посмішки – беззаперечний доказ. Бажаємо ніколи не втрачати віру, бути для дітей надійною підтримкою й опорою. Це були чудові миті нашого життя. Дякуємо Вам за них!


Л. Вербецька, В.Вербецький

Поділитися:
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування