Поїздка до Полтави

28 березня учні 2 – А, 2 – Б класу з класними керівниками Ластовецькою І.В., Середенко Л.М. та батьківським комітетом відвідали обласний центр, місто Полтаву. Екскурсія розпочалася майстер – класом по приготуванню української національної страви: смачних пухких галушок. Діти наче опинилися на зйомках дитячої передачі «Майстер – шеф. Діти», де вони спочатку вправно готували, а потім смакували свої шедеври кулінарії.


Після чого маленьких мандрівників гостинно прийняв у себе Полтавський військовий коледж сержантського складу військового інституту телекомунікацій та інформатизації. Тут на учнів чекало багато цікавого про військові справи.


І на завершення діти поринули у казковий світ ляльок, відвідавши Полтавський академічний обласний театр ляльок, де на них чекала мандрівка у історію започаткування цього театру, якому, до речі, в цьому році виповнюється 80 років. І звичайно усі були зачаровані переглядом казки «Кривенька качечка».


Стомлені та сповнені вражень та гарних почуттів від екскурсії, учні повернулися до рідного Засулля з мріями ще не раз відвідати красуню - Полтаву.

Поділитися:
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування