Підтримаємо ініціативу учнів

Кожна людина постійно вирішує різні питання, які вона вважає просто дрібними справами й гадки не має, що це справжній проєкт. І, навпаки, деякі свої задумки та ідеї хтось може гордо називати проєктом, бо хоче втілити так багато. Учениця 9-Б класу Інна Бірюк стала ініціатором та автором проєкту «Дитяча мрія». Це ігровий комплекс, який планується встановити на території опорного закладу. Ми хочемо створити таке середовище, яке б стало першою «родзинкою» для дозвілля та відпочинку кожного учня. А їх у нас більше 500. Не секрет, що обладнаних зон у нас дуже мало. А тому нагальною є потреба в їх облаштуванні.


Завдяки шкільному громадському бюджету можна втілити ідеї дітей у життя. Але для цього потрібно об’єднати зусилля учнів, випускників, педагогів, батьків, громадськості й шляхом голосування підтримати його.


Шановні жителі громади, учні і випускники нашого закладу, гості, батьки! Підтримайте проєкт №43 Інни Бірюк «Ігровий комплекс «Дитяча мрія». Давайте зробимо освітній простір наших вихованців сучасним і цікавим!


Підтримати проєкт

Поділитися:
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування