Переможний виступ на легкоатлетичних змаганнях «Золота осінь-2018»

22 вересня на центральному стадіону м. Лубни відбулися традиційні змагання з легкої атлетики серед молоді Лубенського району «Золота осінь- 2018». Команда Засульської сільської ради була представлена учнями та випускниками ОЗ Засульскої ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназії, які показали високі результати і привели свою команду до перемоги.


Із бігу на 100м серед дівчат у старшій віковій групі І місце посіла Сєрік Маргарита (9-Б клас), ІІ місце посіла Громенко Вікторія (9-Б клас).


У старшій віковій групі серед хлопців перемогу виборов випускник нашої школи Федорченко Максим (головний інспектор відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Засульської сільської ради ).


У молодшій віковій групі серед хлопців кращими були учні 9 –А класу нашого закладу Погарський Олександр – І місце, Манжос Денис – ІІ місце. У штовханні ядра також ці юні спортсмени святкували перемогу: Манжос Денис посів ІІ місце, Погарський Олександр зайняв ІІІ місце. А ще Погарський Олександр у стрибку у довжину з місця став другим. А у старшій віковій групі серед хлопців Кисляк Олексій (11-А) був також другим.


Серед дівчат у штовханні ядра кращою стала Шкірко Тетяна, учениця 10-А класу.


У підтягуванні на перекладині Дерій Максим, учень 11-Б класу, був третім, а перше місце виборов випускник нашого закладу Деркач Владислав.


Також перемогу святкувала команда з легкоатлетичної естафети 4х100м у складі: Громенко Вікторії (9-Б), Сєрік Маргарити (9-Б), Погарського Олександра (9-А), Федорченка Максима (випускника).


Вітаємо наших легкоатлетів і бажаємо їм нових перемог!!!

Поділитися:
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування