Історія й сьогодення рідного краю в дослідженнях юних науковців

Учасниками І науково-практичної конференції «Лубенщина: минуле та сьогодення», що відбулася 7 травня в Академічному ліцеї імені братів Шеметів, стали учні 10 класу Засульського ліцею: Леонов Артем, Севертока Дарина та Шелемба Марія.

Кожен обрав секцію відповідно до своїх інтересів та уподобань. Артем представив роботу з історичного краєзнавства. Марія розповіла про роль Лубенщини в житті й творчості письменника Василя Барки. Дарина поділилася результатами дослідження екологічних проблем Засулля.

Допомагали ліцеїстам та підтримували їх наукові керівники, учителі закладу: Валентина Левченко, Ганна Сіряченко та Наталія Колісніченко.

За підсумками конференції учні-учасники та педагоги отримали сертифікати, а Леонова Артема та Шелембу Марію нагороджено грамотами за змістовні доповіді у секціях історичного та літературного краєзнавства.

Вітаємо юних дослідників та їх наукових керівників, дякуємо за наполегливу працю й бажаємо впевнено крокувати шляхом пізнання історії та сьогодення Лубенського краю!

Поділитися:
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування