Герої не вмирають

Війна - це найстрашніше, що придумали люди. Вона завжди приходить непрошеною. Заходить не стукаючи. Забирає не питаючи. За собою залишає сльози і смерть.


У війни холодні очі, свій рахунок, своя безжалісна арифметика. Вона невблаганна. Людство страшенно збідніло: збідніло на кожного, хто загинув.


​ Всесвіт осліпнув: погасли їхні зорі, їхні долі. Тому сьогодні так тяжко збагнути, що в житті нас менше, ніж мало бути.


Трагічна звістка прийшла в ОЗ «Засульський ліцей» про загибель випускника 1993 року Віктора Новікова, який віддав своє життя у боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність нашої держави. За його плечами Іловайський котел та оборона Маріупольського аеропорту, 5 операцій і шпиталь, звільнення Маріуполя 2014 року. З 24 лютого 2022 року Віктор воював у складі 147 батальйону 116 окремої бригади Полтавської ТрО. Загинув під Авдіївкою…


Глибоко сумуємо і висловлюємо щирі співчуття рідним загиблих наших випускників Віктора Володимировича Новікова, М’якоти Олександра Володимировича, Погребняка Юрія Сергійовича. Низький уклін батькам.


Вічна слава і світла пам'ять Героям...

Поділитися:
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування