Екскурсія до Києва

Цікаво завершився навчальний рік для учнів 5-А класу. Поїздка до столиці України подарувала школярам багато яскравих вражень та емоцій. Разом з класним керівником Назаренко А. А. та асистентом учителя Ревою Т. М. діти відвідали Динопарк, де розміщено понад 100 роботизованих фігур динозаврів реальних розмірів. Цікаво було споглядати за живими гігантами, що ричать, кліпають очима, рухаються і навіть катають гостей верхи. Також учні спробували себе у ролі палеонтологів, коли відкопували кістки динозаврів. Насолодилися виступом музичного Дино-гурту, повеселилися на атракціонах.


Цікавою була екскурсія до парку «Україна в мініатюрі», де ми мали можливість здійснити уявну мандрівку нашою країною, побачити замки Західної України , фортеці Поділля, а також головні визначні пам’ятки Одеси і Києва. Діти з радістю фотографувалися на тлі цих мініатюрних архітектурних об’єктів .


Завершували екскурсію відвідуванням Київського зоопарку, мешканці якого вразили різноманітністю, адже тут зібрано представників фауни з усіх куточків нашої планети.


Ми цікаво та весело провели час! Діти вдячні батькам за надану можливість збагатитися духовно та побачити багато цікавого та нового!

Поділитися:
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування