Другий  внутрішній фестиваль FIRST LEGO League Explore

Надихнути дітей вивчати науку, технології, математику, а також долучатись до вирішення актуальних світових питань досить просто за допомогою їхньої улюбленої іграшки – конструктора LEGO. А якщо ці винаходи стосуються ігор, то творчості нашим молодшим школярам немає меж. Яскравим завершенням навчального року в нашому ліцеї став другий внутрішній фестиваль FIRST LEGO League Explore. Команди наполегливо працювали над темою цього сезону «Винахідники гри» і представили свої конструкторські рішення нових парків розваг і спортивних майданчиків, де в майбутньому кожен з них міг рухатися, співпрацювати, змагатися та святкувати. Команди доклали багато зусиль, проявили креативність та фантазію для того, щоб презентувати улюблений вид спорту та популяризувати його.


7 команд учнів 2-4 класів представили власноруч створені цікаві й оригінальні ідеї, які перетворять будь-яке місце на майданчик для ігор та спорту.


Оцінювали роботу над проєктами судді, які визначали переможців у номінаціях: «Основні цінності», «Краще інженерне рішення» , «Кодування» , « Краща командна модель», «Кращій інноваційний проект» та «Дизайн робота»


Доки судді радилися ,учасники фестивалю запросили своїх друзів долучитися до активних ігор, які були організовані в піт-зоні.


По завершенню кожен учасник отримав не тільки нагороди, а й море позитивних емоцій, яскравих вражень та заряд енергії на вирішення нових глобальних завдань.


Тож з нетерпінням чекаємо наступних зустрічей новому навчальному році.

Поділитися:
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування