«Діємо для  здоров’я»

Уже третій рік наш заклад бере участь в освітньому українсько-швейцарському проекті «Діємо для здоров’я». До різноманітних заходів, які мають на меті створення сприятливих умов та вдосконалення навичок збереження здоров’я, долучалися представники адміністрації, педагоги, працівники харчоблоку.


Наступним етапом стала участь у тренінгу «Здорова школа: зміцнення здоров’я та профілактика неінфекційних захворювань у закладах освіти» для медичних працівників партнерських закладів освіти проєкту в Полтавській області, у якому взяла участь сестра медична Засульського ліцею Наталія Оніщенко. Захід був покликаний зміцнити готовність медичних працівників упроваджувати роботу з профілактики неінфекційних захворювань. Програма навчання передбачала формування загальношкільного підходу до зміцнення і збереження здоров’я у закладі освіти, складниками якого є безпечне освітнє середовище, якісне харчування, рухова активність, супровід дітей із хронічними захворюваннями, психічне здоров’я учасників освітнього процесу, практичні навички надання домедичної допомоги.


Особливо цінним під час навчання стало спілкування із висококласними фахівцями в різних напрямках здоров’язбереження. Неповторна атмосфера заходу, обмін досвідом та співпраця з колегами, отримані знання та навички дарують сили та енергію для роботи.

Поділитися:
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування