Діємо для здоров’я

Однією з важливих компетентностей сучасного педагога є здоров'язбережувальна. Особливої актуальності набувають вміння надавати домедичну допомогу в умовах повномасштабного вторгнення РФ в Україну.


28 серпня в рамках українсько-швейцарського проєкту «Діємо для здоров’я» та у співпраці з Полтавським обласним центром екстреної медичної допомоги та медичних катастроф Полтавської обласної ради на базі ОЗ «Засульський ліцей ЛМР» відбувся тренінг для вчителів з питань надання домедичної допомоги.


Під час навчання досвідчений лікар-інструктор з Полтави Ірина Гарбар розкрила теоретичні та практичні аспекти з таких питань: серцево-легенева реанімація, обструкція дихальних шляхів інородним тілом, зупинка кровотечі. Вчителі на практиці відпрацьовували різноманітні ситуації надання допомоги, використовуючи здобуті знання, діючи зосереджено та згуртовано. Інструктор також дала вичерпні відповіді на запитання педагогів.


Після тренінгу 24 учасники отримали посвідчення про підготовку з надання домедичної допомоги. Здоров’я дітей у школі – в турботливих і надійних руках!


#Україно_швейцарський_проєкт_Діємо_для_здоровя


#Діємо_для_здоров

Поділитися:
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування