Зустріч з батьками майбутніх першокласників

19 лютого 2019 року в опорному закладі «Засульський ліцей» відбулася зустріч батьків майбутніх першокласників з адміністрацією та вчителями початкових класів школи. Під час виступу директор ліцею Савенков А.О. підкреслив, що вчителі початкових класів у постійному творчому пошуку нових форм і методів навчання учнів. Коли в минулому році адміністрація та педагоги ознайомилися із ідеями освітнього проекту «На крилах успіху», то відчули новизну та креативність підходів до навчання та розвитку дитини і прийняли рішення про його впроваження і не розчарувалися, бо всі учасники освітнього процесу від цього отримують задоволення.


Учителі перших класів Данілова Ю.Д., Німич В.В. розказали, що «На крилах успіху» – це проект, у якому враховано інтеграцію предметів. Навчальний процес за освітнім проектом «На крилах успіху» вже з перших днів перебування дитини в школі спрямований на формування навичок критичного мислення. Його з-поміж інших вирізняє велика увага до збереження здоров’я дитини. Учні позбавлені необхідності носити важкі шкільні ранці. Усе, з чим вони щодня приходять до школи, – це тематичний журнал-посібник обсягом 48 сторінок. У цьому кольоровому виданні міститься матеріал з усіх навчальних предметів, який вивчатиметься протягом тижня.
Не менш цікавим у цьому проекті є селфі-аудит, який привчає школярів самостійно визначати ступінь свого опанування навчальним матеріалом та планувати подальшу роботу.


І особливо важливо, що освітній проект «На крилах успіху» передбачає та створює можливості гармонійного розвитку дитини через наближення до її життя різних соціокультурних ситуацій, що створюються у процесі навчання. Зарахування до класів, які навчаються за освітнім проектом «На крилах успіху», здійснюється на безконкурсній основі. Майбутніх першокласників очікує захоплива мандрівка в країну знань.


Батьки мали змогу побувати в класних кімнатах першокласників, побачити матеріальне забезпечення та погортати навчальний посібник. Присутні на зборах погодилися із пропозицією навчатися майбутнім першокласникам за програмою інноваційного освітнього проекту «На крилах успіху».


Колектив ОЗ «Засульський ліцей» продовжує планомірну цілеспрямовану підготовчу роботу до зустрічі із першокласниками 2019 року. Школа гостинно чекає майбутніх учнів.

Поділитися:
Accessibility menu
Contrast settings
Rozmiar czcionki
Letter spacing
Line height
Obrazki
Font
Reset the settings