Живемо в гармонії з тваринами

Ми прагнемо впливати та змінювати ставлення людей до домашніх тварин, яке часто буває негуманним або й навіть жорстким. Усвідомлюючи важливість такої діяльності, багато компаній започатковують ряд освітніх ініціатів.


Ми переконані, що навчання гуманному поводженню з тваринами здатне змінити (часто) споживацьке ставлення людини до братів наших менших. Тільки тоді, коли така людина розумітиме потреби тварин та матиме добру волю до гармонійного співіснування з ними, вона починає відчувати повагу та свою особисту відповідальність за інших живих істот.


Така освітня діяльність також допомогає людям чітко усвідомити потребу захисту тварин. Адже запобігання жорсткому ставленню до чотирилапих та виховання гуманного ставлення до тварин, є одним з основних принципів життєдіяльності людства, гарантією його виживання. Про конкретні дії у цьому напрямку розповіла медсестра ліцею Оніщенко Н.Г. Саме вона стала ініціатором проведення заходів «Брати наші менші», де учні 5-8, 9-11 класів могли не тільки почути інформацію про жорстоке ставлення до тварин, а й переглянути відео та залишити побажання.

Поділитися:
Accessibility menu
Contrast settings
Rozmiar czcionki
Letter spacing
Line height
Obrazki
Font
Reset the settings