Засідання педагогічної ради

«Навіть якщо ми не можемо змінити обставини, ми можемо змінити своє ставлення до них» (східна мудрість) .


Засідання педагогічної ради - подія обов’язкова, тому дуже важливо організувати її таким чином, щоб кожен педагог нашого опорного закладу мав можливість не лише ознайомитися з інноваціями в освіті, а й продемонструвати власні методичні знахідки.


З цією метою 28 січня 2019 року в стінах ОЗ «Засульський ліцей» відбулося засідання педагогічної ради на тему «Формування компетентнісного підходу до учнів на уроці. Етапи мотивації та актуалізації опорних знань».


Для педагогів опорного закладу Даніловою Ю.Д. та Мішковою Т.А були проведені майстер – класи по використанню на мультимедійній дошці стіни Padlet, програми «Kahoot» та навчального проекту «Розумники».


Яскраві, позитивні емоції залишилися у педагогів після участі в практичному тренінгу з використанням активних форм навчання та музичної фізкультхвилинки, які підготували для присутніх учитель української мови і літератури Колісніченко Н.М. і заступник директора з навчально – виховної роботи Назаренко А.А.


Усі учасники педагогічні ради зійшлися на думці, що засідання, проведене саме таким чином, стало надзвичайно корисним для їх роботи.

Поділитися:
Accessibility menu
Contrast settings
Rozmiar czcionki
Letter spacing
Line height
Obrazki
Font
Reset the settings