Вивчаємо рідний край

Юним притаманно бути допитливим, адже вони щодня відкривають для себе нові грані життя, вивчають реалії сьогодення, цікавляться минулим рідного краю. Із паростків цієї допитливості виховується патріотизм, любов до України, повага до звичаїв і традицій нашого народу, його культурних і духовних цінностей. Це один із способів формування активної громадянської позиції, залучення до вивчення історії, довкілля, природного розмаїття країни.


Результати своєї роботи юні дослідники оприлюднюють, беручи участь у Всеукраїнській експедиції учнівської та студентської молоді «Моя Батьківщина - Україна», яка проводиться за різноманітними напрямками.


Цього року два пошукові загони ліцею представили звіти на відбірковий етап конкурсу.


Пошукова група «Дивосвіт», до складу якої входять учні 4-9 класів, під керівництвом учителів початкових класів Німич В.В. та Фесенко Л.В. за напрямом «Із батьківської криниці» досліджувала традиції траволікування Посульського краю.


Пошукова група «Спадщина» у складі учениць 10 класу: Мірошниченко Вікторії, Петренко Валерії, Погребняк Вікторії та Сапи Діани- під керівництвом Вербецької Л.П. та Вербецького В.А. за напрямом «Духовна спадщина мого народу» вивчала особливості культурного життя села Засулля ХХ століття.


За результатами відбіркового етапу конкурсу роботи пошуковців ліцею визнані в числі кращих та направлені для участі в обласному турі експедиції. Вітаємо юних дослідників та їх наставників і бажаємо підкорити вершини нових перемог!

Поділитися:
Accessibility menu
Contrast settings
Rozmiar czcionki
Letter spacing
Line height
Obrazki
Font
Reset the settings