Творчості весна врожайна

У вирі весняних барв та буйного цвітіння, коли все живе радіє життєдайним променям сонця, природа тільки-но закладає майбутній багатий врожай, а шкільна родина вже пожинає плоди наполегливої творчої праці. Здається, зовсім недавно ми вітали з перемогою в обласному етапі ХХ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої» ученицю 9 класу Бібік Катерину та її наставницю Колісніченко Н.М., учительку української мови і літератури, та бажали успіху на всеукраїнському рівні. І ось щойно надійшла приємна звістка із столиці нашої країни. Міністерство освіти і науки України оприлюднило наказ


«Про нагородження переможців 4-го (підсумкового) етапу ХХ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості», де переможницею від Полтавської області в номінації «Література» визначено ученицю 9 класу Опорного закладу «Засульський ліцей Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області» Бібік Катерину.


Цьогорічна весна врожайна на здобутки для творчого тандему учениці та вчителя. До звання лаурета «Поетичної весни Лубенщини», переможця Всеукраїнського конкурсу «Змагаймось за нове життя», присвяченого Лесі Українці, додалася ще одна перемога найвищого ґатунку - перше місце у творчому змаганні, приуроченому світочу нашої культури Тарасу Шевченкові.


Щиро вітаємо юну мисткиню та її наставницю! Нехай перемоги окрилюють та дарують наснагу на нелегкому шляху вдосконалення поетичної майстерності!

Поділитися:
Accessibility menu
Contrast settings
Rozmiar czcionki
Letter spacing
Line height
Obrazki
Font
Reset the settings