Сторінками «Екологічної абетки»

17 квітня в нашій країні відзначають Всеукраїнський день довкілля. З нагоди цієї події учителька природознавства Тетяна Рева та асистент учителя Антоніна Кожушко у 5-Б класі провели квест “Екологічна абетка”. Школярам запропонували здійснити захопливу мандрівку екологічними стежками.


Учасники поділилися на три групи, обрали капітанів та дали назви своїм командам: “Живе небо”, “Захисники рослин”, “Довкілля”. Після отримання маршрутних листів вправні ватажки повели загони від зупинки до зупинки: “Правила поведінки в природі”,”Хто це? Що це?“, “Походження культурних рослин”, “Математична”, “Фізкультхвилинка”, “Рослини з легенди”, “Щаслива чи сумна планета”.


На кожній станції команди виконували цікаві завдання і за правильні відповіді отримували бали. Успішним завершенням маршруту стало виконання проєкту “Щаслива чи сумна планета” та виступ із його захистом. Після підрахунку всіх отриманих балів з’ясувалося, що перемогу здобула команда “Захисники природи”. Але переможених у цікавій грі не було, тому що всі учасники отримали гарні оцінки та солодкі призи. Сьогодні п’ятикласники разом зі своїми наставниками у веселій ігровій формі підняли серйозні питання екології нашої планети і спробували їх вирішити. Діти переконалися, що стан довкілля залежить від кожного, тому потрібно бути дбайливим і відповідальним у ставленні до природи.

Поділитися:
Accessibility menu
Contrast settings
Rozmiar czcionki
Letter spacing
Line height
Obrazki
Font
Reset the settings