Підведено підсумки проєкту

У рамках відзначення 6 річниці проєкту «Поліцейський офіцер громади» та з метою активізації правовиховної культури, патріотичного виховання, соціальної підтримки талановитої молоді, сприяння творчому розвитку дітей, для учнів 1-6 класів було оголошено конкурс дитячих малюнків класів на тему «Безпечне дитинство з поліцейським офіцером громади».

Підсумки конкурсу відбулися 24 травня на святковій лінійці. Щиро дякуємо всім учасникам за творчий підхід, креативність та цікаві ідеї у роботах. Висловлюємо слова вдячності нашому поліцейському громади, капітану поліції Руслану Самозвону, який став частиною громади, шкільної родини зокрема. Учні отримали не лише позитивні емоції, а й пам’ятні сувеніри.

Дякуємо за допомогу в організації приємних сюрпризів для дітей (виготовлення тематичних брелків та чашок) ТОВ «Солоницьке» Юрію Чиркі та ТОВ «Посулля-Агро» Юрію Міценку, Володимиру Троньку. Сподіваємося, що спільна робота з поліцейським офіцером громади Русланом Самозвоном продовжиться і далі. Спільними зусиллями ми зможемо виховати молодь, яка матиме активну життєву позицію.

Поділитися:
Accessibility menu
Contrast settings
Rozmiar czcionki
Letter spacing
Line height
Obrazki
Font
Reset the settings