Переможний виступ на фестивалі-конкурсі

6 квітня в м. Чернівці відбувся заключний етап ХV Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Змагаймось за нове життя», присвяченого Лесі Українці, який зібрав талановиту молодь не тільки з усіх куточків нашої Батьківщини, а навіть із зарубіжжя. Участь у ньому взяла десятикласниця ОЗ «Засульський ліцей» Солошенко Владислава в номінації «твір».


Виступ Владислави на сцені Чернівецької обласної філармонії можна назвати по-справжньому тріумфальним. На адресу конкурсантки лунали вигуки: «Молодець!» Про її виступ схвально відгукнувся у своєму вітальному слові голова Чернівецької обласної державної адміністрації Михайло Павлюк і навіть процитував деякі рядки із твору конкурсантки «Ти не зрадиш мене, моя мріє юнацька!».


Владислава нагороджена дипломом І ступеня фестивалю-конкурсу, пам’ятним кубком та подарунками на згадку про чарівне буковинське місто. Для учасників, їх керівників та гостей конкурсу було влаштовано екскурсію до Чернівецького державного університету.


Бажаємо, щоб перебування в неповторній атмосфері старовинних Чернівців, перемога в конкурсі - фестивалі надихнули талановиту ученицю та її наставника Третяк Л.І. на подальшу плідну працю.

Поділитися:
Accessibility menu
Contrast settings
Rozmiar czcionki
Letter spacing
Line height
Obrazki
Font
Reset the settings