НОВИНИ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО  КОНКУРСУ ТВОРЧИХ РОБІТ "ГЕОМЕТРІЯ НАВКОЛО НАС"

У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького відбулась онлайн-церемонія оголошення результатів ІІІ Всеукраїнського конкурсу творчих робіт учнів «Геометрія навколо нас», присвяченого пам’яті професора Олександра Семеновича.


Організатори конкурсу — кафедра математики та методики навчання математики спільно з науково-дослідною лабораторією математичної освіти ЧНУ. На змагання юних шанувальників точних наук надійшло 425 учнівських робіт із різних куточків України. Конкурс проводився в п’яти номінаціях: «Геометрична рапсодія: есе», «Краса геометрії в задачах», «Геометрія і мистецтво», «Геометрія у побуті», «Геометрія у виробництві». Уже другий рік поспіль учні нашого ліцею успішно беруть участь у цьому змаганні. Так дипломами ІІІ ступеня нагороджені учень 8 класу Деркач Роман у номінації " Геометрія у виробництві" та учениця 9 класу Бібік Софія у номінації " Краса геометрії в задачах". Своїми роботами школярі вкотре усім довели, що жоден вид діяльності, спрямований на полегшення та покращення людського життя, без геометрії не зміг би ані виникнути, ані вдосконалитися.


Вітаємо юних переможців та їх наставницю, учительку математики Деркач Ларису Станіславівну. Переконані, попереду вас чекає ще багато нових здобутків!

Поділитися:
Accessibility menu
Contrast settings
Rozmiar czcionki
Letter spacing
Line height
Obrazki
Font
Reset the settings