Незабутня подорож до чарівного  Львова

Нещодавно 11-ий клас вирушив у незабутню подорож до чарівного Львова. Протягом цієї екскурсії школярі відвідали низку захоплюючих місць, які відкрили перед ними світ нових знань і надихнули на подальші досягнення.


Учні розпочали з екскурсії в Музеї Скла, де дізналися багато цікавого про цей унікальний матеріал та його застосування. Потім відвідали Музей Домініканського собору та його таємничі підземелля і пізнали таємниці Львова через призму його історії та архітектури.


Львівський оперний театр, діти отримали неперевершену можливість насолодитися видовищною виставою в цьому визначному культурному закладі. Виступ театру був не лише захопливим, але й залишив невимовне враження своєю високою професійністю та артистизмом.


Побувавши у Музеї Тюрми у Львові, учні з 11-го класу перенеслися у світ минулих часів, де вони відчули атмосферу історичних подій та важливість збереження свободи та прав людини. Експозиція музею вразила кожного учасника екскурсії своєю автентичністю та збереженістю оригінальних об'єктів.


Останньою зупинкою були розваги на катку та прогулянка по осінньому Львову.


Учні 11-го класу з великим задоволенням відпочили та насолодилися атмосферою міста, де кожний куток дихав особливою історією та характером.

Поділитися:
Accessibility menu
Contrast settings
Rozmiar czcionki
Letter spacing
Line height
Obrazki
Font
Reset the settings