Найпрекрасніше із почуттів

Любов. Саме це прекрасне і глибоке почуття веде по життю людину, надихаючи її на добрі, благородні вчинки. Якщо справа, за яку береться будь-хто з нас, робиться з любов’ю, то обов’язково чекає успіх. Найсвітлішим проявом любові є кохання. Тому й став День Святого Валентина одним з найулюбленіших свят молоді. Його з нетерпінням очікують, готуються, підбирають валентинки, щоб висловити своє почуття симпатії .


Цього року День Святого Валентина в ліцеї був особливо насиченим. У зі смаком прикрашеному фойє школи учні середніх та старших класів за допомогою вчителів іноземної мови влаштували флешмоб під улюблені англійськомовні мелодії, основною метою якого було ще більше здружити колектив ліцею. Із цікавістю виконували школярі різноманітні інтерактивні завдання. Працювала святкова пошта, яка доставляла валентинки адресатам. Учні долучилися до вибору Валентина та Валентини цього дня - школярів, які зібрали найбільшу кількість голосів друзів.


Справжнім сюрпризом для старшокласників і вчителів став виступ театрального колективу літературної студії «Німб», учасники якого підготували постановку за п’єсою Ніні Уварової «Багіні» – погляд збоку на реалії нашого сьогодення, поведінку та вчинки багатьох сучасників. Головні ролі в спектаклі виконали учні 10 -11 класів. Закінчилася прем’єра в традиціях живого театру – пригощанням глядачів смачними українськими стравами. День Святого Валентина, сповнений приємних моментів, проминув швидко, викликавши бурю емоцій та переживань в учасників та глядачів святкових дійств.

Поділитися:
Accessibility menu
Contrast settings
Rozmiar czcionki
Letter spacing
Line height
Obrazki
Font
Reset the settings