Краплинки добра для ЗСУ

Напередодні різдвяно-новорічних свят учнівське самоврядування ліцею ініціювало проведення акції «Краплинки добра для ЗСУ». До неї долучилися учні 1-11 класів, педагоги, батьки. Нашим захисникам було відправлено 12 посилок із солодощами, ліками, засобами особистої гігієни, теплими речами. Учні 1-7 класів написали листи-подяки, виготовили долоньки-вітання, намалювали малюнки, зробили янголяток, щоб вони не тільки подарували бійцям краплинку родинного затишку, а й оберігали їх.


Спільними зусиллями було зібрано більше 20 тисяч гривень, з яких 10300 використано для придбання потужного безперебійника, 6 020 гривень передано на генератор для бійців 1-ї окремої танкової Сіверської бригади 9 роти, майже 4 тисячі було витрачено для придбання ліків та засобів особистої гігієни. У переддень Різдва колектив щедрувальників (керівник Наталія Колісніченко) зібрав 2020 гривень і передав їх також для потреб ЗСУ.


Кожен учень зрозумів, що робить важливу справу. Ніхто не залишився осторонь. Спільна справа об’єднала і дорослих, і дітей. Тільки разом ми можемо підтримати наших українських військових, які захищають мирне майбутнє.

Поділитися:
Accessibility menu
Contrast settings
Rozmiar czcionki
Letter spacing
Line height
Obrazki
Font
Reset the settings