Із джерел життєвої мудрості

Шлях кожної людини – унікальний, сповнений праці, пошуків, успіхів, радісних і хвилюючих моментів. Тільки на рідній землі можна по-справжньому реалізувати свій талант і відчути себе потрібним. Ці істини добре відомі дорослим, а юне покоління, що тільки здобуває досвід, збирає по зернинах життєву мудрість. Особливо цінні для юнаків і дівчат добрі поради відомих співвітчизників.

Учні середніх та старших класів Засульського ліцею отримали чудову можливість зустрітися із народним артистом України Володимиром Талашком. Школярі довідалися про творчий доробок актора, переглянули відеоролик із фрагментами фільмів у супроводі пісні «Два кольори», почули проникливі поетичні твори у виконанні митця, довідалися про його волонтерську діяльність. Володимир Дмитрович невимушено спілкувався із юними ліцеїстами, дав мудрі поради любити й цінувати все рідне, наполегливо навчатися, упевнено крокувати до мети.

Гість залишив захопливі відгуки про шкільний музей «Історія Посульського краю», наголосивши на унікальності кожного відвіданого ним освітнього закладу. На згадку про цікаву, пізнавальну зустріч школярам, педагогам, працівникам закладу залишилися світлини з актором.

Поділитися:
Accessibility menu
Contrast settings
Rozmiar czcionki
Letter spacing
Line height
Obrazki
Font
Reset the settings