Фестиваль освітянських талантів

Перший день весни цього року був особливо сонячним і радісним. І не тому, що це початок теплої пори (так відбувається щороку), а тому, що 1 березня в районному будинку культури відбувалося грандіозне дійство – третій фестиваль освітянських талантів.


На сцені виступали вчителі, вихователі та люди інших професій, які не менш важливі в житті кожного навчального закладу. Всі присутні в залі ще раз переконалися в тому, що освітяни − найталановитіші люди. Фестиваль тривав близько трьох годин, глядачі отримали насолоду від перегляду сорока номерів художньої самодіяльності: лунали пісні, вірші, гуморески, не менш захопливими були танці та інсценівки.


Наш опорний заклад теж брав участь у фестивалі. Педагоги ліцею підготували три номери: Антоніна Миколаївна Кожушко з донькою Іриною заспівали пісню про козака, а Інна Вікторівна Ластовецька – про жіночу долю, Наталія Михайлівна Колісніченко зачарувала присутніх читанням авторської поезії про жінку. Декламацію вірша прикрасила грою чарівної мелодії на скрипці Алла Іванівна Чубенко. Але справжньою родзинкою не лише виступу вчителів ліцею, а й усього фестивалю став ансамбль ложкарів, що супроводжував виконання пісні про козака. Юлія Дмитрівна Данілова, Тетяна Анатоліївна Мішкова, Алла Анатоліївна Назаренко, Марина Володимирівна Сіра, Тетяна Юріївна Булах, Інна Іванівна Загоруйко, Олена Миколаївна Степаненко та Слєкішина Анна вразили присутніх своєю майстерною грою на ложках, красою та артистичністю.


Фестиваль проходив під егідою профспілки працівників освіти і науки. Велика подяка Людмилі Іванівні Грицаєнко – натхненнику і організаторові цього чудового фестивалю-свята.

Поділитися:
Accessibility menu
Contrast settings
Rozmiar czcionki
Letter spacing
Line height
Obrazki
Font
Reset the settings