Десятикласники мандрують містами України

10-й клас разом з класним керівником Пасічник Ольгою Вікторівною та Жадан Оксаною Анатоліївною хоче поділитися враженнями про захопливу екскурсію до Івано-Франківська та Львова!


У перший день у місті, що носить ім’я геніального Івана Франка, учні відвідали кілька визначних місць. Почали з Музею мистецтв, де мали можливість насолодитися шедеврами відомих художників, потім побували у Вірменській церкві, помилувалися її величчю та красою. Наступною зупинкою став Музей Бандери, у якому дізналися цікаві факти про життя цієї легендарної особистості. Насамкінець екскурсії відвідали Івано-Франківський краєзнавчий музей з ратушею та довідалися про історію міста та його культурну спадщину.


Наступного дня, 8-го та 9-го червня, юні мандрівники продовжили подорож, шлях проліг до Львова. Спочатку відвідали Зоологічний музей і Ботанічний сад Львівського національного університету. Школярі були захоплені різноманіттям рослин та тварин, що побачили там. Ще яскравіші спогади залишилися після побаченого в Океанаріумі: здивувалися розмаїттю морських мешканців та їх красі. Також не втратили можливість відвідати Оперний театр, що славиться своєю архітектурою. Незабутнє враження на школярів та дорослих справив виступ артистів. Потім попрямували до Музею-аптеки, де поринули у світ старовинних ліків та медичної історії. Цей музей надав нам унікальну можливість побачити, які засоби використовувалися в минулому для збереження здоров'я та лікування недугів. Останнім акордом перебування у Львові став Музей науки. Тут отримали можливість взяти участь у наукових експериментах та дослідженнях, розширити уявлення про різні наукові галузі та зробити власні відкриття.


Ця екскурсія була надзвичайно пізнавальною і залишила незабутні враження. Десятикласники побачити багато визначних місць, ознайомитися з культурою та історією відвіданих українських міст. Фотографії та спогади про мандрівку збережуться надовго, щоб з радістю пам’ятати ці чудові дні. Окрема подяка нашим екскурсоводам, випускникам Засульського ліцею попередніх років!

Поділитися:
Accessibility menu
Contrast settings
Rozmiar czcionki
Letter spacing
Line height
Obrazki
Font
Reset the settings