День захисників і захисниць України

1 жовтня - дуже значуща дата для кожного українця, адже в цей день українці відзначають три великих свята: День українського козацтва, День захисників і захисниць України та свято Покрови.

Сьогодні Збройні Сили України по праву називають нащадками козаків, які першими стали на захист нашої землі. Як колись козаки боролися за свободу і незалежність, так і зараз славетні воїни ЗСУ продовжують цю справу, відстоюючи мир і наше майбутнє.

Це свято – ще одна можливість подякувати за захист.

Наша подяка – не щось абстрактне й безособове, адже в кожного з нас є рідні або знайомі, які служать у Силах оборони.

З метою підтримки Збройних Сил України в нашому ліцеї було проведено благодійний ярмарок, на якому, завдяки дітям, батькам, педагогічним працівникам, були зібрані кошти на суму 42543 грн., які будуть направленні на придбання необхідних речей для захисників.

Учні 3-А класу (класний керівник Вікторія Німич) та 3-Б класу (класний керівник Юлія Данілова) взяли участь у спортивних розвагах «Козацькому роду нема переводу».

Вчитель історії Вікторія Іщенко провела для учнів 5-А класу виховний захід «На захисті країни крізь віки» , на якому діти познайомилися з історією свята, дізналися багато цікавого та нового про козацтво, написали листи-привітання нашим захисникам.

Тож разом до перемоги! Все буде Україна!

Поділитися:
Accessibility menu
Contrast settings
Rozmiar czcionki
Letter spacing
Line height
Obrazki
Font
Reset the settings