Благодійний турнів з кіокушин карате

Вже стало доброю традицією в День захисника та захисниць України проводити турнір з Кіокушин карате. Так і в цьому році до ОЗ « Засульський ліцей» з’їхалися юні каратисти з різних куточків Лубенщини. Проходив цей турнір під гаслом: «Ти маєш бути або в ЗСУ, або допомагати ЗСУ!». Тому каратисти та їх батьки вирішили, що найкращим подарунком для наших «котиків» на передовій буде грошова допомога, яку вони передали волонтерці Оксана Кумонок. Вона подякувала присутнім за зібрані кошти і запевнила, що вони будуть направлені для закупівлі дрона.


З вітальним словом до юних спортсменів звернувся сільський староста Сергій Бойко, який наголосив про важливість вміння самооборони в нинішній час, а також зробив акцент на патріотичне виховання сучасної молоді.


Бої юних каратистів були надзвичайно цікавими. Тренер та головний суддя турніру Сергій Деркач (2 дан) з гордістю відзначає великий відсоток участі дівчат у цих змаганнях. Переможці турніру були нагороджені грамотами та медалями. Юні каратисти висловлюють подяку директору ОЗ «Засульський ліцей» Анатолію Савенкову, завідувачу сектору фізичної культури і спорту виконавчого комітету Лубенської міської ради Ivan Tuzov за підтримку і допомогу у проведенні змагань. По завершенню турніру, всі присутні були одностайні в одному: «З такою молоддю, ми точно переможемо!»


ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

Поділитися:
Accessibility menu
Contrast settings
Rozmiar czcionki
Letter spacing
Line height
Obrazki
Font
Reset the settings